Helpdesk Digitale Zorg – Huisartsenpraktijk Duysens – Biervliet

Huisartsenpraktijk Duysens

Van harte welkom op onze website huisartsenpraktijk Duysens in Biervliet!

Op deze site vindt u 24 uur per dag en zeven dagen per week, de voor u belangrijke informatie.

Wij zijn M.J.M. Duysens en M.M. Duysens-Power. Al meer dan 25 jaar werken wij samen als huisartsen in verschillende praktijken en hebben in die jaren veel ervaring  opgebouwd. Mede door deze ervaring en onze gedrevenheid bent u bij ons in goede handen. Wij geven u graag goede zorg en aandacht, dit staat bij ons voorop.

Huisartsenpraktijk Duysens
Beukelsstraat 29 4521 BE Biervliet

Helpdesk Digitale Zorg

Wat is Helpdesk Digitale Zorg?
Helpdesk Digitale Zorg biedt ondersteuning bij de digitale zorg aan alle inwoners van Zeeuws-Vlaanderen. Al uw niet-medisch inhoudelijke vragen rondom digitale zorg kunt u stellen bij Helpdesk Digitale Zorg. Denk aan hulp bij het inloggen in het patiëntenportaal, zelfmetingen sturen, medicatie bestellen of het werken met DigiD.
De servicemedewerkers van Helpdesk Digitale Zorg hebben inhoudelijke kennis over de digitale toepassingen van de huisartsenpraktijken in Zeeuws-Vlaanderen en kunnen u op weg helpen. Daarnaast hebben ze alle tijd voor u. En belt u vaker? Ook dat is geen enkel probleem! Helpdesk Digitale Zorg is er voor u, zodat ook u van de voordelen van digitale zorg profiteert.

Hoe neemt u contact op?
Op www.helpdeskdigitalezorg.nl vindt u alle handleidingen om zelf aan de slag te gaan. Wilt u liever iemand spreken, dan belt u naar telefoonnummer 085-1304575. U spreekt dan altijd met iemand die u begrijpt en samen met u tot een oplossing komt.
Helpdesk Digitale Zorg is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. Belt u buiten deze tijden, dan wordt u automatisch door een servicemedewerker teruggebeld met de vraag of u nog hulp nodig heeft. Ook is contact via e-mail en chat mogelijk.